Sisuwood

Modulaariset kalusteet päiväkoteihin ja kouluihin

Sarjan tuotteilla voidaan toteuttaa tilasuunnittelua päiväkoteihin ja alakoululuokkiin. Tuotesarjaan kuuluvat monikäyttökaluste Monipala, akustiikkasermi Sermikki, akustoiva valaisin Vilke ja monitoimikaluste Tuolikki. Tilaan voidaan sijoittaa myös erilaisia vitriineitä. Kaikki tuotesarjan osat ovat siirreltäviä ja monikäyttöisiä sekä toimivat tilassa myös akustoivina elementteinä. Yhdessä kalusteet muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.

Tuolikki

Tuolikki on modulaarinen monikäyttökaluste, joka voidaan verhoilla halutulla kankaalla. Saatavissa neljä eri värivaihtoehtoa. Pehmuste vaahtomuovia.

Mitat: 600 mm x 600 mm x 620 mm.

Tutustu tuotteeseen

Vilke

Vilke on yllätyksellinen ja tunnelmaa luova, akustoiva seinävalaisin. Valaisin voidaan verhoilla halutulla huovalla. Saatavissa neljä eri värivaihtoehtoa. Pehmuste vaahtomuovia.

Mitat: 800 mm x 70 mm x 1000 mm.

Tutustu tuotteeseen

Sermikki

Sermikki on taiteltava akustiikkasermi. Sermi voidaan verhoilla halutulla huovalla. Saatavissa neljä eri värivaihtoehtoa. Pehmuste vaahtomuovia.

Mitat: n. 1790 mm x 520 mm x n. 1500 mm.

Tutustu tuotteeseen

Monipala

Monipala on modulaarinen monikäyttökaluste. Pehmusteet ovat vaahtomuovia ja ne ovat irrotettavia. Pehmusteet verhoillaan halutulla kankaalla, saatavissa neljä eri värivaihtoehtoa.

Mitat: 375 mm x 294 mm x 535 mm x 577 mm, korkeus 420 mm.

Tutustu tuotteeseen

Ota yhteyttä

Päiväkoti- ja kouluympäristöjen tuotteet valmistetaan asiakkaan tilauksesta, ja tuotteita toimitetaan vain Suomeen. Ota yhteyttä, suunnitellaan juuri teidän käyttötarkoitukseenne sopiva kalustekokonaisuus yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa!

Tarjouspyyntölomake