Sisuwood

Keitä olemme?

Sisuwood Oy on perustettu vuonna 2006 jatkamaan Juvan kalustevalmistuksen perinteitä.

Yritys valmistaa kalusteita laaja-alaisesti eri alojen tarpeisiin ympäri Suomen. Meiltä asiakkaat saavat korkealaatuisia, mittoihin tehtyjä kalustekokonaisuuksia, jotka ovat valmistettu ammattilaisten käsissä huipputeknologiaa hyödyntäen. Tuotantoketjun korkea laatu perustuu henkilökunnan pitkään kokemukseen ja asiantuntevuuteen.  Erikoistuotteiden ohella yrityksellä on myös omaa tuotekehitystä.

Olemme luotettava ja asiantunteva kumppani ja arvostamme rehtiä työntekoa. Meidän kanssamme yhteistyö onnistuu sujuvasti ja sovitusti. Kehitämme jatkuvasti tuotantoamme ja toimintatapojamme taataksemme tuotteiden moitteettoman laadun.

Tutustu esitteeseen >>

Tuotteet

Tuotteemme valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista asiakkaan toiveiden ja arkkitehtien suunnitelmien sekä kohteen käyttötarkoituksen mukaisesti - hygieniatasoa ja muita erikoispiirteitä unohtamatta. Kalustamme ja sisustamme sekä uudisrakennus että saneerauskohteita.

Tutustu referensseihin

Tekijät

Työllistämme noin 40 erikoiskalustamisen ammattilaista. Lisäksi rinnallamme toimii monia yhteistyökumppaneita sekä joukko luotettavia urakoitsijoita, jotka asentavat valmistamamme tuotteet paikalleen asiakaskohteissa. .

Tuotanto

Valmistushallin työvaiheet ovat pitkästi automatisoituja, mutta kaikkia työvaiheita valvovat kokeneet kalustevalmistuksen ammattilaiset. Valmiit osat maalataan ja kootaan kalusteiksi omissa tiloissamme. Puun lisäksi tuotannossa hyödynnetään kiveä, lasia, metallia ja kestäviä komposiittimateriaaleja.

Sammon koulu ja päiväkoti, Tampere

Tutustu

Sosiaali- ja terveyskeskus, Savonlinna

Tutustu

Keskustakirjasto Oodi, Helsinki

Tutustu

Kirjastotalo Fyyri, Kirkkonummi

Tutustu

Martti Talvela -kampus, Juva

Tutustu

Hangonsiltatalo, Hyvinkää

Tutustu

Vuokatti Areena, Vuokatti

Tutustu

Lintharjun liikuntakeskus, Suonenjoki

Tutustu

Sisuwood

ehdota meille projektia

Suunnitellaan juuri teidän käyttötarkoitukseenne sopiva kalusteprojekti yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa!

Yhteydenottolomakkeelle