Uusi tuotemallisto

Sisuwoodilla on ollut jo pitkään omia tuotteita, joita on pääsääntöisesti myyty projektikohteisiin. Omaa mallistoa on viime vuosien aikana ideoitu ja kehitetty ja vihdoin uusi mallisto on valmis.

Suomen Muotoilusäätiö toteutti vuonna 2021 opiskelijatyönä Sisuwood Oy:lle projektin, jossa opiskelijat loivat yritykselle uuden kalustesarjan. Kalustesarjan tavoite on tukea Sisuwoodin nykyistä ydinliiketoimintaa ja luoda Sisuwoodille omaa tuotemallistoa. Suunnittelun lähtökohtana oli modulaarisuus ja ajattelu yhtenäisestä ja laajakäyttöisestä tuotesarjasta. Suunnittelussa tärkeässä roolissa oli kohderyhmän huomioiminen.

Tuotesarja on ajaton kokonaisuus ja sillä voidaan palvella uusien avoimien monitoimitilojen käyttötarpeita. Sarjan tuotteilla voidaan toteuttaa tilasuunnittelua päiväkoteihin ja alakoululuokkiin. Tuotesarjaan kuuluvat monikäyttökaluste Monipala, akustiikkasermi Sermikki, akustoiva valaisin Vilke ja monitoimikaluste Tuolikki. Tilaan voidaan sijoittaa myös erilaisia vitriineitä.

Tuotesarjan ideana on, että kaikki tuotesarjan osat ovat siirreltäviä, monikäyttöisiä ja että tuotteet toimivat tilassa myös akustoivina elementteinä. Yhdessä kalusteet muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Kalusteiden verhoilun voi määritellä neljästä eri värivaihtoehdosta, jolloin tilaan saa ilmettä eri värejä käyttämällä.

Lisätietoa tuotesarjasta antaa toimitusjohtajamme Risto.