Menu

TUOTTEET

Sisuwood valmistaa kalustamiseen ja sisustamiseen liittyviä tuotteita ja tilaratkaisuja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Solid Surface-materiaalit. Olemme Lyric´s by Swanstone ja Avonite Solids- tuotteiden jatkojalostajia.

Olemme erikoistuneet erilaisiin kalusteprojekteihin, joihin toimitamme kaikki kohteen kalusteet asennettuna käyttövalmiiksi toimitilaratkaisuiksi.

Asiakaskuntaamme kuuluvat rakennusliikkeet, julkinen hallinto, yritykset sekä hotellit ja ravintolat.

Sisuwood KOULU JA PÄIVÄKOTI

Toimitamme kouluprojekteihin kalusteet kokonaisvaltaisesti. Puusepänkalusteiden lisäksi toimitamme usein hyllykannatusjärjestelmät varastotiloihin, liukutaulut, kiinnityspinnat, ikkunapenkit sekä erilaiset kalusteiden varusteet ja rst-kalusteet. Lisäksi toimitamme usein kohteisiin myös metallikalusteet kuten puku- ja lokerokaapit.

Sisuwood HYVINVOINTI

Kalustamme palvelutaloja, sairaaloita ja terveyskeskuksia. Toimitamme korkean laatuvaatimuksen materiaalit ja kalusteet vaativiinkiin sairaala- ja laboratorio kohteisiin. Toimitukseemme kuuluvat usein myös rst-kalusteet, työpöydät ja muut erikoiskalusteet kuten läpiantoluukut ja lokerokalusteet.

Sisuwood ERIKOISKALUSTEET

Olemme laadukas erilaisten julkisten tilojen kalustaja. Toimitamme kalusteita mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin ja kohteisiin. Meiltä saa erilaiset asiakaspalvelupisteet ja -kokonaisuudet. Lisäksi toimitamme erilaiset tiski-, ruokailulinja- ja infopiste ratkaisut. Toimitukseemme kuuluuvat puusepänkalusteet, liukulasit ja tarvikkeet asennettuna käyttövalmiiksi.Monipuolinen ja osaava tuotantomme pystyy vastaamaan moniin erilaisiin kalusteprojekti haasteisiin.

KATSO LISÄÄ KUVIA KOHTEISTAMME KUVAGALLERIASTA

 

 

 


 

Mikeali

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

IMG 1762 (kopio)